Ga naar de inhoud

Hoe kies je een tandarts?

Meer dan 300 tandartsen alleen in Rotterdam! Om het nog lastiger te maken zijn allen ong. hetzelfde beoordeeld met gemiddeld een 9+. Maar zijn al deze tandartspraktijken wel echt goed? En hoe kies je een tandarts die bij jou past?

hoe kies je een tandarts

Als je op zoek bent naar een tandarts of orthodontist in Rotterdam is er veel aanbod. Belangrijk is dat je op een aantal aspecten let bij het kiezen van de geschikte tandarts of orthodontist. Tijdens mijn marketing werkzaamheden kom ik veel in aanmerking met diverse tandartsen en orthodontisten. In deze blog geef ik enkele tips waar je op kan letten tijdens je zoektocht.

Lijn

HUIDIGE GEBITSITUATIE

Wat is de staat van je mondgezondheid? Mogelijk dat je alleen periodieke controles nodig hebt, maar het is belangrijk om te overwegen wat je in het verleden nodig hebt gehad en wellicht in de nabije toekomst. Zoek je enkel een tandarts dan blijft de keuze nog net zo groot, maar heb je binnenkort een beugel nodig, kan je ook gelijk kijken naar een goede tandarts en orthodontist in Rotterdam.

Indien je zowel voor tandarts als orthodontist zoekt kan je bijvoorbeeld terecht bij Maxim Clinic voor een combinatie van tandarts en orthodontie rotterdam op één locatie. Het fijne aan deze praktijk is het brede aanbod en de persoonlijke service. Hier hoef je niet doorverwezen te worden naar andere praktijken indien je een specialistische behandelingen nodig hebt en kan je in dezelfde vertrouwde omgeving geholpen worden. Let dus op! wanneer je zoekt naar een tandarts en houd rekening mee met wat heb je nodig.

Lijn

BLIK NAAR DE TOEKOMST

Ben je op zoek naar een tandarts denk dan ook aan veranderingen in de toekomst. Mogelijk speciale kindertandarts? Ben je al ouder of heb je een slecht gebit? Dan zou ik adviseren om naar een praktijk te kijken die wellicht meer ervaring heeft op het gebied van implantologie of prothetiek.

Lijn

HOE KIES JE EEN GOEDE TANDARTS?

  • Google aantal reviews (recent) en cijfer.
  • Reviews op andere websites bekijken (zorgkaartnederland). 
  • Bezoek website en behandelingen webpagina. Kijk naar behandelingen die mogelijk nog zijn voor de toekomst (kindertandarts?)
  • Is het een ervaren tandartspraktijk? Sinds wanneer bestaan ze? Bekijk de voordelen van ervaren tandartspraktijken.
  • Bekijk het team voor een eerste indruk. Vaak kun je online al een korte blik werpen op het team.
  • Neem contact op en maak een kort kennismakingsgesprek. Leer de tandarts en praktijk kennen.

Voor meer blogs kun je terecht op onze webpagina.

0 0 stemmen
Artikel waardering
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
0
Zou graag je gedachten willen weten, laat een reactie achter.x